Συνταγή: Παγωτό γιαούρτι με μέλι ανθέων και καρύδια
Καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: όχι. Για αυτό ακολουθεί μια συνταγή για ένα δροσιστικό και θρεπτικό homemade ice cream, που η γεύση του φέρνει στο μυαλό αρώματα από τα παιδικά μας χρόνο – κάτι από Αύγουστο στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού.
Παγωτό γιαούρτι με μέλι ανθέων και καρύδια. Μια συνταγή ελαφρώς μπελαλίδικη και χρονοβόρα – θέλει κάτι περισσότερο από πέντε ώρες για να ετοιμαστεί, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο.
Τα υλικά
Για το σιρόπι
150 γρ. νερό
150 γρ. ζάχαρη
200 γρ. μέλι ανθέων
Για το παγωτό
Content Original Link:
" target="_blank">