Πρωτεΐνη από έντομα; Οι καταναλωτές γυρίζουν την πλάτη στο εναλλακτικό κρέας
Παρά τα πλεονεκτήματα της εντομοφαγίας για το περιβάλλον και τη βιώσιμη διατροφή, η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών παραμένει απρόθυμη να αντικαταστήσει το παραδοσιακό κρέας και την πρωτεΐνη του με… γρύλους ή σκουλήκια.
Η καλλιέργεια και η κατανάλωση εντόμων, όπως γράφει ο Guardian έχει διαφημιστεί τα τελευταία χρόνια ως μια πιο πράσινη εναλλακτική λύση σε σχέση με την κατανάλωση παραδοσιακού κρέατος. Η εκτροφή ζώων έχει μεγάλο περιβαλλοντικό κόστος και αποτελεί κύριο παράγοντα αποψίλωσης των δασών. Επίσης, είναι υπεύθυνη για περισσότερο από το ήμισυ της παγκόσμιας ρύπανσης των υδάτων και μπορεί να προκαλέσει περισσότερο από
Content Original Link:
" target="_blank">