Συνταγές: Το γιουβέτσι αλλιώς
Δύο κλασικές συνταγές, που θυμίζουν μεσημέρια καλοκαιριού με τη γιαγιά, αλλά κάνουν και τη διαφορά.
Γιουβέτσι με πορτομπέλο
Τα υλικά
250 γρ. κριθαράκι
500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ½ ντομάτα ώριμη, τριμμένη
1/2 κούπα λευκό κρασί
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες
2 ½ κούπες ζωμός λαχανικών ή νερό
1 κουτ. σούπας θυμάρι φρέσκο
1/2 ξυλαράκι κανέλα
2 φύλλα δάφνης
250 γρ. τυρί βίγκαν, τριμμένο (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
Η διαδικασία
Κόβουμε τα μανιτάρια σε μεγάλους κύβους. Ζεσταίνουμε μισό από το
Content Original Link:
" target="_blank">